PKN
De Rank
 
Welkom

Kerkzaal
Welkom

Een plek om op adem te komen en inspiratie op te doen. Een veilige haven voor stilte en bespiegeling. Een ontmoetingsplaats voor iedereen die ‘iets’ zoekt. Een gemeenschap die open, warm en betrokken is. Dat is "De Rank" in Zetten. Wij staan voor een kerk waar jong en oud zich thuis voelt. Een kerk die actief is en midden in de samenleving staat. Die steun geeft aan mensen binnen de gemeente, Nederland en de wereld.

"De Rank" is sinds 2002 een zelfstandige gemeente, die onderdeel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). De leden wonen o.a. in Zetten, Hemmen, Randwijk, Indoornik, Dodewaard, Herveld, Andelst en Heteren. Het kerkgebouw staat in Zetten.

"De Rank" is een gemeente waar de verkondiging van het Woord en het samen vieren centraal staan. In de wekelijkse samenkomst doet de gemeente nieuwe inspiratie op voor de komende week. Naast de vieringen is er veel aandacht voor pastoraat, diaconie en jeugd. Het pastorale team vormt het luisterend oor van de gemeente. Zij zijn er voor alle leden, jong en oud. De diaconie richt zich op mensen die financiële en materiële hulp nodig hebben. Aandacht voor de jeugd is er door open te staan voor vernieuwing, zonder de tradities uit het oog te verliezen.

Nieuwsgierig geworden? Loopt u gerust eens binnen op zondagmorgen of bij één van de andere activiteiten!

 
Laatste nieuws Laatste nieuws

Vakantie Bijbel Week: WegWijs                                                                                               
 
Ben jij aan het einde van de zomervakantie ook toe
aan wat actie en plezier?
Kom dan in de laatste week van de zomervakantie naar de Vakantie Bijbel Week in 'De eindsplits' (het scoutinggebouw) in Zetten. Dit jaar is het thema: WegWijs. God wil er voor jou zijn met Zijn liefde en genade. En Hij wil heel graag dat jij Hem leert kennen. Daar willen we jouw graag 'wegwijs' in maken. Dus:
 
Ben jij tussen de 4 en 12 jaar?
Dan ben je van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 augustus van harte welkom in het
scoutinggebouw (Piersonstraat 21) in Zetten om met ons feest te vieren, te knutselen, te spelen, te zingen, naar een toneelstuk te kijken en nog veel meer! We beginnen elke dag om 9:30 uur.
Op woensdag en donderdag stoppen we om 11:45 uur.
Op vrijdag eten we samen en daarna gaan we naar 'De Rank' (Hoofdstraat 3, Zetten) om daar aan jullie ouder/verzorgers, de buren, gemeenteleden en andere belangstellenden te zien wat we allemaal hebben gedaan en gemaakt. Om 13:00 uur zal deze afsluiting starten.
 
De entree is GRATIS en iedereen is van harte welkom! Meer info?
Neem een kijkje op 
www.vbw-zetten.nl.
Je kunt ook contact opnemen via zettenvbw@gmail.com. Aanmelden vooraf is niet nodig.
We zien je graag in de Eindsplits en neem vooral je vrienden en vriendinnen mee!
 
Behoor je niet meer tot de doelgroep, maar wil je er wel graag bij zijn? Dat kan! We zijn nog op zoek naar mensen die willen helpen tijdens de Vakantie Bijbel Week. Zou jij één of meerdere ochtenden aanwezig willen zijn om met de kinderen op te trekken? Dan horen we dat heel graag.
Je kunt je aanmelden via het bovengenoemde mailadres of door een berichtje te sturen naar
06-51178949.Vakantie Bijbel Week: WegWijs
 

 


Onze website:

Bent u lid van onze gemeente en wilt u toegang tot het afgesloten deel van onze website?
Stuurt u dan een mail naar: derankwebsite@gmail.com. 


Website bijgewerkt 18-06-2024
 
 
 

Inloggen

Koffieochtend
datum en tijdstip 24-07-2024 om 10:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.