PKN
De Rank
 
0-100 gemeente dag

0-100 gemeente dag
Op zaterdag 2 november van 15:00 uur tot 19:00 uur is in de kerk de 0-100 gemeentedag. Benieuwd wat het inhoudt?! Bekijk hier het filmpje!

Wil je meer er over lezen: klik hier!
 
Catechese 2018-2019 Catechese 2018-2019
Catechese bestaat dit seizoen uit de volgende groepen: de Rock Solid (1e en 2e klassers), Live Steady (3e en 4e klassers) of 16+ groep (5e klassers of hoger).
Het seizoen is al even bezig, maar je kan altijd aansluiten! Mail dan naar: of Ook voor vragen of opmerkingen kun je ons zo bereiken.
Groetjes, Bart, Willeke, Jogchum, Hanna, Christa en Carolien
 
Facebook Facebook
Het is zover! We hebben een facebook pagina! Like ons op: Jeugd De Rank Zetten.
 
Algemeen Algemeen

Hier vind je alles wat je wilt weten over de activiteiten voor jeugd van de middelbare school. Hieronder vind je wat er zoals wordt georganiseerd. Wil je een bericht sturen naar de betrokkenen van het jeugdwerk, stuur dan een mailnaar ***

Tienerdiensten:
Elk jaar wordt er een tienerdienst georganiseerd bij ons in de kerk. Leuk is dat de diensten niet alleen voor jongeren zijn maar ook door jongeren worden georganiseerd! Je kan je bij ds. Cor Flobbe opgeven om mee te helpen bij deze dienst. Dus niet meer klagen over de dienst maar eindelijk eens zelf mee bepalen!

Catechese 12+:
In de overvliegdienst (Vluchtheuvel) of overstapdienst (De Rank) neem je afscheid van de kindernevendienst en word je welkom geheten in “de kerk”. Allereerst denk je natuurlijk aan de kerkdiensten, waar je de hele dienst meemaakt. Maar er is méér: heel graag nodigen we je uit voor de catechisatie. Catechisatie klinkt misschien als een “zwaar” gebeuren. Nou - dat is het zeker niet!
Voor de 1e en 2e klassers is er Rock Steady een zeer afwisselend programma met veel actieve spelletjes en soms ook wat serieus.
Voor de 3e en 4e klassers is er Steady Live een afwisslend programma waarin jouw mening centraal staat.
Voor iedereen in de 5e klas of hoger is er Out of the Box een programma waarin het hele jaar aan een product vanuit een thema wordt gewerkt.
Hou de site in de gaten voor de eerst volgende bijeenkomsten en kom gezellig langs!

House of Spirit (HOS):
De HOS is de jeugdclub voor leerlingen vanaf de eerste klas van de middelbare school. Het gaat hier om het gezellig samen zijn en leuke dingen te doen. De activiteiten beginnen bijna altijd vanuit de zalen van de Gereformeerde kerk de Rank, maar daarnaast zullen er ook activiteiten buiten de kerkzalen georganiseerd worden. Denk hierbij maar aan zwemmen of een dropping. Om alle kosten te kunnen dekken wordt per avond €2,- gevraagd, dus vergeet deze niet mee te nemen! De House of Spirit is in principe elke 2e zaterdag van de maand van 20.00u-22.00u.

Theaterweekend:
Het theaterweekend is een weekend waarin jongeren met elkaar een theaterstuk maken. Dit doen we niet alleen met drama maar ook met dans, muziek, decor, licht, geluid en video. Op vrijdagavond en zaterdag wordt de voorstelling in elkaar gezet. Van zaterdag op zondag blijven we met z`n allen slapen in de kerk. Waar ook de volgende ochtend de uitvoering van het toneelstuk zal zijn. Iedereen vanaf de 1e klas van de middelbare school, tot ongeveer 20 jaar mag meedoen. Het theaterweekend wordt niet georganiseerd door de kerken zelf maar door een aparte organisatie.
Meer over het Theaterweekend vind je dan ook op hun eigen website: 
http://www.theaterweekend.info

 
 
 

Inloggen

kerkdienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 10.00 uur
meer details

Koffieochtend
datum en tijdstip 23-10-2019 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00 uur
Bijbelzondagmeer details

0-100 gemeentedag
datum en tijdstip 02-11-2019 om 15:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten Vorming en Toerusting:
http://www.gele-boekje.nl


Disclaimer


Privacyverklaring

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.