PKN
De Rank
 
Verhuur zalen

Zaal 1 - geschikt voor 12 personen
Verhuur zalen

Trouwdiensten, rouwdiensten en familieaangelegenheden
Ten behoeve van bijzondere aangelegenheden, zoals trouwen, uitvaarten of familie-uitjes, kan gebruik worden gemaakt van de kerkzaal en de nevenzalen. De kerkzaal biedt ruimte aan maximaal 200 zitplaatsen en de nevenzalen 2 en 3 samen aan maximaal 60 zitplaatsen.

In de kerkzaal is een kerkorgel en een piano aanwezig. Voorts een geluidsinstallatie voor het spreken en is een beamer beschikbaar om eventueel tekst, foto’s en een filmpje te laten vertonen.

De consistorie is normaliter als een kleine vergaderruimte is gebruik, maar kan ten behoeve van een uitvaart tijdelijk ingericht worden als rouwkamer, alwaar de overledene opgebaard kan worden.

In de nevengebouwen is weliswaar een keuken aanwezig, waar koffie en thee verstrekt kunnen worden, maar waar geen kookplaat en/of gasfornuis aanwezig is.

Voor het gebruik van zowel de kerkzaal als de nevenzalen bestaan gebruiksvoorschriften, die in een reglement opgetekend staan.

Voor het gebruik van de zalen door niet kerkelijke gebruikers worden per dagdeel de volgende bedragen in rekening gebracht. Een dagdeel is een ochtend, middag of avond.

  • zaal 1, 2 of 3: € 50,-
  • zaal 2 + 3 + hal: € 100,-
  • kerkzaal: € 300,- en € 125,- voor zangkoren en/of concerten
  • rouwkamer: € 80,- per dag
Het gebruik van de piano (door een deskundige) of beamer kost € 25,00 per dagdeel.
De prijs voor consumpties (koffie of thee) bedraagt € 1,00 per consumptie. De kosten dienen met de sleutelbeheerder te worden afgerekend, tenzij er afspraken zijn gemaakt dat een rekening wordt gestuurd.

Gebruikers moeten zich bewust zijn dat alle beheerswerkzaamheden in de kerk, de zalen en daarbuiten door vrijwilligers worden gedaan en dat de accommodatie schoon moet worden achtergelaten na gebruik.

terug
 
 
 

Inloggen

kerkdienst
datum en tijdstip 16-01-2022 om 10.00 uur
Maaltijd van de Heermeer details

kerkdienst
datum en tijdstip 23-01-2022 om 10.00 uur
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 30-01-2022 om 10.00 uur
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10.00 uur
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten Vorming en Toerusting:
http://www.gele-boekje.nl


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.