PKN
De Rank
 
Verhuur zalen

Zaal 1 - geschikt voor 12 personen
Verhuur zalen

Ten behoeve van bijzondere aangelegenheden, zoals trouwen, uitvaarten of familie-uitjes, kan gebruik worden gemaakt van de kerkzaal en de nevenzalen. De kerkzaal biedt ruimte aan maximaal 200 zitplaatsen en de nevenzalen 2 en 3 samen aan maximaal 60 zitplaatsen.

In de kerkzaal is een kerkorgel, een piano, geluidsinstallatie voor het spreken en een beamer aanwezig. In de nevengebouwen is een keuken aanwezig, waar koffie en thee verstrekt kunnen worden, maar waar geen kookplaat en/of gasfornuis aanwezig is.

Voor het gebruik van zowel de kerkzaal als de nevenzalen bestaan gebruiksvoorschriften, die in een reglement opgetekend staan.

Rouwdiensten
De consistorie is normaliter als een kleine vergaderruimte in gebruik, maar kan ten behoeve van een uitvaart tijdelijk ingericht worden als rouwkamer, alwaar de overledene opgebaard kan worden. Hieronder een tabel met de belangrijkste tarieven voor gemeenteleden en niet gemeenteleden. De uitgebreide tarieven voor uitvaartdiensten staan in ons uitvaartreglement.

 

Verhuur overig
Voor het gebruik van de zalen door niet kerkelijke gebruikers worden per dagdeel de volgende bedragen in rekening gebracht. Een dagdeel is een ochtend, middag of avond. 

  • zaal 1, 2 of 3: € 50,-
  • zaal 2 + 3 + hal: € 100,-
  • kerkzaal: € 350,- en € 125,- voor zangkoren en/of concerten
  • consistorie: € 90,- per dag
Het gebruik van de piano (door een deskundige) kost € 25,00 per dagdeel.
De prijs voor consumpties (koffie of thee) bedraagt € 1,00 per consumptie. De kosten dienen met de sleutelbeheerder te worden afgerekend, tenzij er afspraken zijn gemaakt dat een rekening wordt gestuurd.

Gebruikers moeten zich bewust zijn dat alle beheerswerkzaamheden in de kerk, de zalen en daarbuiten door vrijwilligers worden gedaan en dat de accommodatie schoon moet worden achtergelaten na gebruik.

terug
 
 
 

Inloggen

Koffieochtend
datum en tijdstip 24-07-2024 om 10:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.