PKN
De Rank
 
Pastorale team Pastorale team

Vanaf augustus 2012 draagt het pastorale team in een nieuwe opzet zorg voor het onderhouden van contact met de gemeenteleden. Dit contact kan een kort gesprekje zijn op straat, een telefoontje of daadwerkelijk een bezoek aan huis. Op dit moment bestaat het pastorale team uit 5 ouderlingen waarvan 1 jeugdouderling en 9 contactpersonen. De adressen van alle leden zijn onder hen verdeeld. In bijzondere situaties kan het team terugvallen op de predikant. Ieder jaar organiseert het pastorale team groothuisbezoeken waardoor de onderlinge band sterker wordt.

We proberen een open gemeente te zijn, waarin nieuwe gemeenteleden zich snel thuis voelen. De nieuwjaarsreceptie in de eerste week van januari, die door jong en oud goed bezocht wordt, is al jaren een groot succes. Ook het koffiedrinken iedere zondag na de dienst, de woensdagmorgen koffieochtenden en het maandelijkse vrijdagavondontmoetingscafe zijn onderdelen van ontmoetingen met elkaar.

De werkzaamheden van pastorale team bestaan uit:

  • kennismakingsbezoeken nieuw-ingekomenen
  • pastorale / inhoudelijke bezoeken
  • kerstgroet
  • nieuwjaarsreceptie
  • groothuisbezoeken
terug
 
 
 

Inloggen

Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten Vorming en Toerusting:
http://www.gele-boekje.nl


Disclaimer

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.