PKN
De Rank
 
Sacrament - Maaltijd van de Heer

Avondmaalstel
Sacrament - Maaltijd van de Heer

Zes à zeven keer per jaar vieren wij het Heilig Avondmaal om zo het laatste avondmaal van Jezus met zijn leerlingen te gedenken. In de viering van het avondmaal hebben de gelovigen samen deel aan Christus en Zijn werk.

Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd om deel te nemen. Ook kinderen mogen meedoen, vanuit de gedachte dat zij volwaardig onderdeel zijn van de gemeente. Er wordt zowel wijn als druivensap geschonken, zo kan iedereen deelnemen aan de tafel van de Heer!


Twee maal per jaar wordt er op zondagmiddag een Avondmaalsviering in kleine kring georganiseerd voor wie het bezoeken van de ochtendviering niet (meer) mogelijk is. Wanneer u zoudt willen deelnemen dan kunt u dit kenbaar maken bij de predikant, de ouderling of contactpersoon. De dienst duurt ongeveer 30 minuten en voor vervoer kan gezorgd worden.

terug
 
 
 

Inloggen

kerkdienst
datum en tijdstip 19-05-2024 om 10:00
Gezamenlijke pinksterviering bij "de Kom" in Hemmenmeer details

Koffieochtend
datum en tijdstip 22-05-2024 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 26-05-2024
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.