PKN
De Rank
 
Sacrament - Doop Sacrament - Doop

Voor veel jonge ouders is de geboorte van een kind een zaak die hen weer bepaalt bij de zaken van het geloof. Een vraag die dan vaak opkomt is: zullen we ons kind laten dopen. Wie zijn kind wil laten dopen of daarover een gesprek wil hebben kan zich daarvoor melden bij de predikant en/of de wijkouderling. Dan komt er een gesprek tussen de predikant en de doopouders over de vraag waarom de ouders hun kind willen laten dopen. De doop wordt in principe bediend in één van de reguliere diensten waarin de eigen predikant voorgaat en er geen andere bijzonderheden zijn. Bij bijzonderheden kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een bevestigingsdienst, startzondag en aan diensten met Kerst of Pasen. De predikant stelt in overleg met de doopouders een doopdatum vast.

     

     

     

terug
 
 
 

Inloggen

Koffieochtend
datum en tijdstip 04-10-2023 om 10:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten Vorming en Toerusting:
http://www.gele-boekje.nl


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.