PKN
De Rank
 
Kledingactie Kledingactie
Terugblik op de kledingactie voor Vluchtelingen:
 
In enkele dagen tijd is door de gezamenlijke diaconieën uit de regio een kledingactie voor Vluchtelingen uit de grond gestampt. Na een oproep via de mail van onze Katholieke broeders en zusters is er door vele predikanten en diaconieën gereageerd om in de regio wat te organiseren voor de vluchtelingen. Vanuit Hemmen kwam, ook weer via de mail, het voorstel om een kledingactie te organiseren. Alle kerken in de regio sloten zich daar binnen enkele dagen bij aan. Zo kwam het de NH Kerk uit Hemmen, de RK in Indoornik, de Baptisten, de Vluchtheuvelkerk, de Hervormde Gemeente Zetten en de Geref. Kerk de Rank binnen enkele dagen gezamenlijk oecumenisch aan de slag waren voor een gezamenlijk doel. En met resultaat…!
 
Op 3 oktober zijn totaal 370 zakken met kleding gebracht (20m3) en opgeslagen in de Rank. Een niet verwacht groots succes! Iedereen die er aan heeft bijgedragen: hartelijk dank!
 
Het ophalen van de kleding ligt bij het Leger des Heils, die namens het COA de kleding ophaalt, sorteert en verspreid onder de Vluchtelingen.  


terug
 
 
 

Inloggen

Koffieochtend
datum en tijdstip 24-04-2024 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 28-04-2024 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 05-05-2024 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 12-05-2024 om 10:00
Maaltijd van de Heermeer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.