PKN
De Rank
 
Algemeen

Oppas ruimte
Algemeen

Er zijn binnen onze kerk verschillende voorzieningen en activiteiten voor de jeugd van de basisschool:

Oppas:
Tijdens de diensten van onze kerk is er gelegenheid om kinderen tot 4 jaar vanaf 9.45 uur te brengen in zaal 1. Er wordt opgepast door twee gemeenteleden. 

Kinderclub de Rank:
Iedere zaterdagmiddag van 15.30-17.00 uur (behalve tijdens de schoolvakanties) is er voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd club in de kerk. Er is een wisselende leiding die elke week weer leuke activiteiten of een leuk programma heeft voorbereid. Iedereen is welkom. 

Kindernevendienst:
Wanneer je tussen 4 en 10 jaar oud bent kun je iedere zondagochtend naar de nevendienst. Tijdens de kerkdienst, na het zingen van het kinderlied, gaan we naar onze eigen ruimte. We nemen dan de kaars mee die we hebben aangestoken aan de paaskaars. In onze eigen ruimte hebben we een viering. Het gaat over hetzelfde verhaal dat in de kerk aan de grote mensen wordt verteld. Verder zingen we, werken we met een werkblad of we doen een spel. Tijdens de collecte komen we weer terug in de kerkzaal. Er wordt ook geld opgehaald voor een kinderproject. Dit gebeurd met onze eigen collecte aan het eind van de dienst.

Basiscatechese:
Basiscatechese is bedoeld voor alle jongelui uit groep 7 en 8 van de basisschool. Het seizoen loopt van de herfstvakantie tot begin juni. We proberen 1 keer in de twee weken bij elkaar te komen tijdens de kerkdienst. Voor de data verwijzen we graag naar het Kerkluik.
We gaan tegelijk met de Kindernevendienst naar onze eigen ruimte en blijven daar tot het einde van de kerkdienst. De thema’s waar we over praten zijn bijvoorbeeld doop, avondmaal, de 10 geboden en Het onze Vader. 
We sluiten het seizoen af met een overstapdienst waarbij de kinderen van groep 8 welkom worden geheten bij de catechese.

Wil je een bericht sturen naar de betrokkenen van het jeugdwerk, stuur dan een mail naar ***jeugdwerk@derankzetten.nl***.

terug
 
 
 

Inloggen

Koffieochtend
datum en tijdstip 04-10-2023 om 10:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten Vorming en Toerusting:
http://www.gele-boekje.nl


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.