PKN
De Rank
 
Algemeen Algemeen

Hier vind je alles wat je wilt weten over de activiteiten voor jeugd van de middelbare school. Hieronder vind je wat er zoals wordt georganiseerd. Wil je een bericht sturen naar de betrokkenen van het jeugdwerk, stuur dan een mail naar: jeugdwerk@derankzetten.nl

Tienerclub 12+:
In de overstapdienst neem je afscheid van de kindernevendienst en word je welkom geheten in “de kerk”. Allereerst denk je natuurlijk aan de kerkdiensten, waar je de hele dienst meemaakt. Maar er is méér: heel graag nodigen we je uit voor de tienerclub. Elke maand komen we op een zondagmiddag bij elkaar. We hebben een drankje en wat lekkers. We doen een leuk spel, kijken een bijzonder filmpje en praten daar graag over door met elkaar.
We zouden het heel leuk vinden als je meedoet!

Anders dan anders diensten:
Elke derde zondag van de maand is er een dienst die anders is dan anders. Vaak met een band, een filmpje, een eigentijds thema. Echt even anders dan anders. Gericht op gezinnen, tieners, kinderen, jongeren.
Heb je een idee daarvoor of wil je meedenken? Mail ons! jeugdwerk@derankzetten.nl

Theaterweekend:
Het theaterweekend is een weekend waarin jongeren met elkaar een theaterstuk maken. Dit doen we niet alleen met toneelspel maar ook met dans, muziek, decor, licht, geluid en video. Op vrijdagavond en zaterdag wordt de voorstelling in elkaar gezet. Van zaterdag op zondag blijven we met z`n allen slapen in de kerk. De volgende ochtend is de uitvoering van het toneelstuk in de aula van het HPC in Zetten. Iedereen vanaf de 1e klas van de middelbare school, tot ongeveer 20 jaar mag meedoen. Het theaterweekend wordt niet georganiseerd door de kerken zelf maar door een aparte organisatie.
Meer over het Theaterweekend vind je dan ook op hun eigen website: 
http://www.theaterweekend.info

 
Facebook Facebook
Onze facebook pagina is: Jeugd De Rank Zetten.
 
 
 

Inloggen

Koffieochtend
datum en tijdstip 24-07-2024 om 10:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.