PKN
De Rank
 
VIS VIS

De regionale werkgroep VIS verzorgt jaarlijks een programma van tien activiteiten waar gemeenteleden en belangstellenden met en van elkaar kunnen leren en/of  nadenken over vragen rondom geloven en samenleving. Ook het ervaren, het samen ‘beleven’ is een belangrijk onderdeel van het programma. De onderwerpen zijn zeer divers. Naast Bijbelse en theologische onderwerpen  komen ook actuele thema’s uit de samenleving aan de orde. Een activiteit kan in de vorm van een lezing, een film, een excursie, een creatieve workshop etc. zijn. In de regionale werkgroep VIS werkt de Rank samen met de:

  • Vluchtheuvelgemeente Zetten
  • Hervormde gemeente Hemmen
  • Voorhofgemeente Kesteren
  • Protestantse gemeente Driel
  • Vloedschuurgemeente Heteren
Deze kerken maken gezamenlijk dit programma ook financieel mogelijk. Behalve uw kopje koffie/thee  en een vrijwillige maar geen verplichte bijdrage, zijn er voor u geen kosten aan verbonden, tenzij dit anders vermeld staat in het programmaboekje b.v. bij een excursie.

Het actuele programma is te bekijken op: http://www.gele-boekje.nl of in het Gele Boekje. Dit Gele Boekje wordt jaarlijks verspreid onder de gemeenteleden en ligt ook in de kerk.

terug
 
 
 

Inloggen

kerkdienst
datum en tijdstip 19-05-2024 om 10:00
Gezamenlijke pinksterviering bij "de Kom" in Hemmenmeer details

Koffieochtend
datum en tijdstip 22-05-2024 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 26-05-2024
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.