PKN
De Rank
 
Volwassenen

Activiteiten Commissie
Volwassenen

Naast de kerkdiensten zijn er voldoende gelegenheden om elkaar te ontmoeten rondom diverse activiteiten of gewoon bij een kopje koffie.
 
Elke zondagmorgen is er koffiedrinken na de dienst. Naast deze ontmoetingen zijn er op de woensdagochtenden inloop koffieochtenden, georganiseerd door de vrouwengespreksgroep. Elke woensdagmorgen is de activiteitencommissie ook creatief aan het werk.
 
Eens in de maand is er een vrijdagavondontmoetingscafé (VOC).

Activiteiten Commissie:
De activiteiten Commissie organiseert workshops waaraan ook mensen van buiten de kerk kunnen deelnemen. Middels de zogenaamde ‘roze brief’ als bijlage bij Kerkluik kan iedereen zich opgeven voor de workshops. Iedere woensdagmorgen van 9.00 - 11.30 uur wordt er in een van de zalen gewerkt aan het maken van diverse artikelen en is het ‘Winkeltje’ geopend. Verder vindt er verkoop plaats van zelfgemaakte artikelen op de Paasmarkt, Herfstmarkt en Kerst-Inn (in en om de kerk).

Koffieochtend:
Wekelijks wordt een koffie-inloop-ochtend gehouden en wel op woensdag van 10.00-11.30 uur. Iedereen (in de breedste zin van het woord) is daar welkom.

VIS:
Deze regionale werkgroep brengt ieder jaar weer een zeer gevarieerd programma. Men hoeft geen lid te zijn om deel te kunnen nemen aan deze activiteiten. Voor het actuele programma verwijzen we u naar de website van het ‘Gele Boekje’.

terug
 
 
 

Inloggen

kerkdienst
datum en tijdstip 16-06-2024 om 10:00
Overstapdienstmeer details

Koffieochtend
datum en tijdstip 19-06-2024 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10:00
Maaltijd van de Heermeer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.