PKN
De Rank
 
VOC VOC
Het VOC is in het leven geroepen om het geloof in de breedste zin op een andere manier gestalte te kunnen geven. Want het VOC staat voor “Vrijdagavondontmoetingscafé”, meestal ingekort tot “Vrijdagavondcafe”.
Wat betekent dat? Op een eigentijdse wijze willen wij proberen om met elkaar, jong en oud, onafhankelijk van welke leeftijd, in gesprek te gaan over allerlei daagse zaken, maar ook over dingen die met ons geloofsleven te maken hebben. Wij doen dat op iedere laatste vrijdagavond van de maand. Uitgesloten hiervan zijn de maanden juli en december, i.v.m. resp. de vakantie en feestdagen op het eind van het jaar. Tijdens deze bijeenkomsten, waarbij een drankje en een hapje niet ontbreken, passeren allerlei onderwerpen op maatschappelijk, sociaal en kerkelijk terrein de revue. Tijdens deze gesprekken wordt er soms driftig gediscussieerd, waarbij de vrolijke noot gelukkig niet ontbreekt. Er wordt regelmatig wat afgelachen, maar ook komen er zaken aan de orde, die minder vrolijk overkomen. Zo is het leven nu eenmaal! Dit alles kan als rondetafel gesprek aan bod komen, maar ook in kleine groepjes van twee of meer personen. Verder ontbreekt het spelelement niet.
Regelmatig zijn er kleine groepen aan het kaarten o.i.d. Daarom is een bezoek aan het VOC zeker de moeite waard. Op een geheel andere manier komen wij als leden van onze kerk, maar ook als niet leden en buitenkerkelijken, bij elkaar om naar elkaar om te zien en in gesprek te gaan.
Iedere avond begint om 20.30 uur.
 
Mochten er eventueel problemen met vervoer zijn, een telefoontje naar 0488-491996 en dan wordt dat probleem opgelost!
terug
 
 
 

Inloggen

kerkdienst
datum en tijdstip 16-06-2024 om 10:00
Overstapdienstmeer details

Koffieochtend
datum en tijdstip 19-06-2024 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10:00
Maaltijd van de Heermeer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.