PKN
De Rank
 
Algemeen

Oppas ruimte
Algemeen

Jij bent benieuwd naar wat er voor jou of jouw kind te doen is in onze gemeente. Leuk!
Heb je vragen, mail met jeugdouderling Hanna Oosterlee: jeugdwerk@derankzetten.nl

Oppas:
Je bent van harte welkom met je jonge kind in onze eredienst. Wil je gebruik maken van oppas, laat het even weten via jeugdwerk@derankzetten.nl, dan zorgen we voor een lieve oppas.

Kindernevendienst:
Wanneer je tussen 4 en 10 jaar oud bent kun je iedere zondagochtend naar de nevendienst. Tijdens de kerkdienst, na het zingen van het kinderlied, gaan we naar onze eigen ruimte. We nemen dan de kaars mee die we hebben aangestoken aan de paaskaars. In onze eigen ruimte hebben we een viering. Verder zingen we, werken we met een werkblad of we doen een spel. Tijdens de collecte komen we weer terug in de kerkzaal. Er wordt ook geld opgehaald voor een kinderproject. Dit gebeurt met onze eigen collecte aan het eind van de dienst.

Overstapdienst:
We sluiten het seizoen af met een overstapdienst waarbij we stilstaan bij de dappere stap die de kinderen van groep 8 gaan maken in hun leven. Ze stappen over naar de Basisschool. In onze kerk worden zij welkom geheten bij de tienerclub.

Wil je een bericht sturen naar de betrokkenen van het jeugdwerk, stuur dan een mail naar ***jeugdwerk@derankzetten.nl***.

terug
 
 
 

Inloggen

Koffieochtend
datum en tijdstip 24-07-2024 om 10:00
meer details

 
Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***predikant@derankzetten.nl***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten VIS: Gele boekje

De Rank is aangesloten bij een team van vertrouwenspersonen


Disclaimer

Voor onze uitzendingen via Kerkdienst gemist doen we ons best om eventuele rechthebbenden van beeld en geluid te achterhalen. Als iemand meent rechten te hebben, dan kan hij of zij zich melden door een mail te sturen aan onze scriba. Het mailadres vindt u op de pagina 'Contact en verhuur zalen'.

 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.