PKN
De Rank
 

ma 2 juni 2014

Kennismaken met Lourdes

Locatie: 
 De Rank
Tijdstip: 
 20:00

Kennismaken met Lourdes.
 
Oktober 2014 (tijdens de herfstvakantie van 19 – 27 okt) wil de St. Benedictusparochie graag weer een reis organiseren naar Lourdes, een kennismaking voor jong en oud met deze bijzondere plaats. Al enige jaren gaan wij naar deze bedevaartsplaats, elk jaar ook met jongeren.
Dit jaar zouden we dit graag in oecumenisch verband willen doen. Met elkaar op zoektocht gaan wat mensen nou inspireert, bemoedigt en sterkt, waar je geraakt wordt, wat je intrigeert. De reis voert langs twee andere bijzondere plaatsen. Op de heenreis slapen we in het klooster van Nevers waar H. Bernadette opgebaart ligt en op de terugreis slapen we in het klooster van Lysieux, waar het graf van de H. Theresia is. De kosten van de busreis bedragen 600 euro (half pension).
Op maandagavond 2 juni hebben we een informatieavond in de Rank te Zetten om 20.00 uur. We willen u dan graag verder informeren over deze reis.
 
Met vriendelijke groet
Diaken Ronald Heinen
Pastoraal werkster Margreet Sanders
 
PS, even een berichtje als u komt wordt op prijs gesteld.
***

terug
 


 
 

Inloggen

Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten Vorming en Toerusting:
http://www.gele-boekje.nl


Disclaimer

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.