PKN
De Rank
 

za 3 oktober 2015

Kleding actie

Locatie: 
 De Rank
Tijdstip: 
 10:00  - 14:30

Kledingaktie in Zetten e.o. voor Vluchtelingen:
Op zaterdag 3 oktober houden we een kledinginzamelingsactie voor de Vluchtelingen.  U kunt uw kleding brengen tussen 10.00-14.30 uur naar de Gereformeerde kerk De Rank te Zetten  aan de  Hoofdstraat 3 in Zetten.
 
Wie zijn “wij”?
Wij zijn de Gereformeerde kerk De Rank, Benedictusparochie Overbetuwe/Indoornik, Ned. Hervormde Kerk Hemmen, Vluchtheuvelgemeente, Hervormde Gemeente Zetten en de Baptistengemeente.
 
Als kerk is het onze taak hulp te bieden aan wie in nood is. Veel mensen zijn op de vlucht en komen onze kant op. Plaats maken en onderdak bieden en voorzien van het nodige. Niet bij ons thuis, maar wel als gemeenschap en samenleving.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) coördineert de hulp in Nederland met het Leger des Heils, het Rode Kruis en Vluchtelingenwerk Nederland. Het COA vraagt iedereen, hoe goed bedoeld ook, om niet zelf goederen naar asielzoekerscentra te sturen. Dit om te voorkomen dat de spullen die je stuurt niet aansluiten bij de behoefte die er op dat moment is. Ook het rechtstreeks zenden van goederen naar de getroffen gebieden wordt afgeraden.
 
Er is  behoefte aan de volgende spullen:
- schone en draagbare winterkleding (jassen, truien, schoenen, sjaals, handschoenen en mutsen)
- hoofddoeken voor vrouwen
- trainingspakken/joggingsbroeken
 
De kleding gaat naar het Leger des Heils, waar de kleding gesorteerd wordt en verdeeld. Zij werken hierin samen met het COA.
 
Wilt u de kleding schoon en in een vuilniszak afgeven?
Wij zien uw kleding graag op zaterdag 3 oktober tussen 10.00-14.30 uur!

 

terug
 


 
 

Inloggen

Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten Vorming en Toerusting:
http://www.gele-boekje.nl


Disclaimer

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.