PKN
De Rank
 

do 22 mei 2014

Gemeenteavond

Locatie: 
 De Rank
Tijdstip: 
 20:00  - 22:00

Gemeenteavond 22 mei 2014
Donderdag 22 mei om 20.00u is er weer een gemeenteavond. De avond zal beginnen met een overzicht van de financiën van Kerk en Diakonaat 2013. Op de leestafel liggen de stukken op 18 mei klaar zodat U vast een exemplaar ter inzage kunt meenemen. U kunt ook exemplaren aanvragen per mail bij het College van Kerkrentmeesters: ***      
Daarna zal Jogchum Bruinsma een presentatie geven over het tot stand komen van het nieuwe deelbeleidsplan jeugd. Jogchum heeft een deel van deze presentatie ook voor de kerkenraad gegeven en dat was zeer inspirerend!

Vervolgens willen we graag uw inbreng voor het nieuwe beleidsplan. In 2008 is er een beleidsplan geschreven voor de periode 2009-2013. In de kerkenraad hebben we besloten dat we voor de periode 2014-2019 niet een geheel nieuw beleidsplan willen schrijven maar het bestaande beleidsplan willen actualiseren. Tijdens het schrijven van de profielschets voor de nieuwe predikant zijn we tot de conclusie gekomen dat we  als gemeente graag wat meer naar buiten gericht zouden willen zijn.  Dit zal dan echter ook zichtbaar moeten worden in ons beleid. De Protestantse Kerk Nederland heeft hier veel materiaal voor beschikbaar (www.pkn.nl/missionair) en voor het tweede deel van de avond zullen we daar gebruik van maken.

In het Kerkluik stond beschreven dat we ook de nieuwe plaatselijke regeling (aangepast aan de nieuwe kerkorde) zouden bespreken maar dit is in verband met de grote hoeveelheid werk die dit met zich meebrengt verplaatst naar een extra gemeenteavond in oktober.

Christa Kerlen

terug
 


 
 

Inloggen

Gegevens "De Rank"

Kerkgebouw:
Hoofdstraat 3
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 45 46 42

Voorganger:
Ds. Hanja van Essen-Abarbanel
Hoofds
traat 1
6671 CB Zetten
Tel: 0488 - 42 81 97
***

 


Laatste Nieuws


Onze kerkdienst elke zondag om 10.00 live

Activiteiten Vorming en Toerusting:
http://www.gele-boekje.nl


Disclaimer

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.